.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
ايرج ندیمی در صحن مجلس مطرح کرد:
دلالی در راهروهای مجلس
بسیاری از همراهانی که به نام وزرای پیشنهادی به مجلس می‌آیند، ربطی به وزرا ندارند، بسیاری از این افراد در رابطه با شأن نمایندگی، شان ارتباط وزیر پیشنهادی با نمایندگان مجلس،‌ رفتارهایی دارند که برای سه روز آینده و هفته آتی حتما باید این مسئله پیگیری و مدیریت شود.
دلالی در راهروهای مجلس

نماینده لاهیجان در مجلس با انتقاد از حضور گسترده برخی افراد به نام همراهان وزرای پیشنهادی در راهروهای مجلس، گفت: برخی از این افراد به نوعی برای خودشان دلالی شغلی انجام می‌دهند.

شمال نيوز ،ایرج ندیمی نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) پارلمان در تذکری آئین‌نامه‌ای نسبت به حضور تعداد زیادی از نمایندگان ادوار و یا برخی افراد که خودشان را همراه وزرای پیشنهادی معرفی می‌کنند در راهروهای مجلس انتقاد کرد و اظهار داشت: موادی از آئین‌نامه‌ داخلی بر موضوع نظم مجلس تاکید دارد که باید هیئت رئیسه آن را مدیریت کند.

وی افزود:‌به نظر می‌رسد در موضوع اداره جلسات مباحث مربوط به هیئت وزیران باید چند نکته تذکر داده شود، بسیاری از همراهانی که به نام وزرای پیشنهادی به مجلس می‌آیند، ربطی به وزرا ندارند، بسیاری از این افراد در رابطه با شأن نمایندگی، شان ارتباط وزیر پیشنهادی با نمایندگان مجلس،‌ رفتارهایی دارند که برای سه روز آینده و هفته آتی حتما باید این مسئله پیگیری و مدیریت شود.

نماینده لاهیجان در مجلس تاکید کرد: به نظر می‌رسد برخی از این افراد به نوعی برای خودشان دلالی شغلی انجام می‌دهند و ما را از این جهت زمینه اهدافشان قرار داده‌اند، لذا هیئت رئیسه مجلس باید دستور دهد که هم نمایندگان کسی را وارد محوطه مجلس نکند و هم همراهان وزرای پیشنهادی محدود شوند به افرادی که واقعا خود وزرای پیشنهادی صلاح می‌داند.

وی با بیان اینکه ده‌ها نفر در راهروهای مجلس تردد می‌کنند که ارتباطات ما را تحت تأثیر قرار داند، گفت:‌برای حفظ شأن مجلس و نمایندگان ملت، هیئت رئیسه این موضوع را مدیریت کند.

در ادامه ابوترابی فرد در پاسخ به ندیمی گفت: تذکر شما صحیح بود هر چند مربوط به دستور جلسه نبود، این مسئله در هیئت رئیسه مطرح می‌شود و به نحو صحیحی تدبیر شود تا در روزهای آینده در خدمت وزرای پیشنهادی باشیم و از حواشی پرهیز شود./ فارس


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();
نظرات خوانندگان :

احمد یاوری 17 مرداد 1392
ایشان مسبوق به سابقه هستند خود از جمله کسانی است که دلالی ولابی های بزرگی در زمان احمدی نژاد انجام می داده .حالا خودش معترض است.جلل خالق
ابوذرخانا بذور 17 مرداد 1392
خودت در دوره قبل جز همين همراهان بودى ايرج خان
نا شناس 16 مرداد 1392
درست می فرمایند. حتی اگر خودش این اشتباه را نموده باشد الان پی برده که کار غلطی بود.
لذا تذکر به جایی دادند
جلالى 17 مرداد 1392
مگه يادت نيست همراه شماعباسى مدير كل مجلس رياست جمهورى در هنگام دادن پول از اقاى زاكانى نماينده تهران كشيده خورد ؟
مسعود 18 مرداد 1392
لابد حق وحساب شما عقب افتاده دادت در اومده وگرنه کیه کخه فراموش کرده باشه کشده خوردن یکی از همراهان نزدیک شما رو بوقت رشوه دادن انموقع شما مشاور یکی از مشاوران رییس جمهور وقت بودی یادته؟
ذاكرىبودى أمرى 17 مرداد 1392
ايرج خان قضيه كتك خوردن همراه خود در مجلس از نماينده تهران را فراموش نكند ان موقع ايرج ما مشاور رحيمى بود
لاكانى 17 مرداد 1392
ديگ به ديگ ميگه ....
نا شناس 19 مرداد 1392
شما چرا..?

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.017 seconds.